E-nieuwsbrief  – editie 964  –  02 | 02 | 23

De gevel is het eerste wat je ziet bij een woning. En de gevelkleur heeft hierbij een erg grote impact. De juiste kleur kiezen is dan ook niet makkelijk. Je keuze maak je voor een lange tijd, dus is het belangrijk om geen vergissingen te begaan. Er zijn heel wat elementen om mee rekening te houden zodat je je keuze nooit betreurt. Het type gevelbekleding, het oppervlakte reliëf, de gewenste formaten, … . Heb je besloten om de gevel te renoveren? Dan is materialen en kleuren grondig vergelijken een must. Maak hierbij zeker gebruik van kleurstaaltjes.

de juiste kleur voor gevelbekleding kiezen met Cedral

De gevel is het eerste wat je ziet bij een woning. En de gevelkleur heeft hierbij een erg grote impact. De juiste kleur voor gevelbekleding kiezen is dan ook niet makkelijk. Je keuze maak je voor een lange tijd, dus is het belangrijk om geen vergissingen te begaan. Er zijn heel wat elementen om mee rekening te houden zodat je je keuze nooit betreurt. Het type gevelbekleding, het oppervlakte reliëf, de gewenste formaten, …

Heb je besloten om de gevel te renoveren? Dan is materialen en kleuren grondig vergelijken een must. Maak hierbij zeker gebruik van kleurstaaltjes.

Cedral, de bekende fabrikant van gevelstroken biedt een waaier van kleuren. Vergelijk hier alle kleuren en afwerkingen en vraag je kleurstaal. De juiste kleur voor gevelbekleding kiezen voor jouw woning wordt zo heel wat makkelijker.